Куки и техните особености
+57
dako
djidjo
Ивката Вълов
jorjinio
glmv
EDI
veselinov
Dass
xsxboy
Влади В
bachoivo
rivezoro
М. Сталев
Калин
Николай Лесев
Красимир
Олег Димитров
tanoman
gloupan - Киро
Apollo
mmilen
Naas
nicko
bobigrig
Тони Начев
barbolov.1977
topsoft
жорката
Port_Royal
boreto1
Петър Василев
kRaikkonen
Станев
Милен Динков
shimano86
miLen4o
Dermy
marian shimano
Veselin_fish
Local
stan4o
gogata7904
Doktor-5
tsvetkoff
Outsider
aspius
LMMitrev
fiverov
butnik
ceco65
Бачо Илия
VNNaidenov
Теди
dekata
iliqn_d
Admin
TachkoT
61 posters
Страница 7 от 11
Страница 7 от 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Куки и техните особености
Ха ха ха ха е не точно.Просто доста мнения прочетох за тези куки и реших да ги пробвам и АЗ.hiphopper написа:Преди няколко дена ми дадоха и от японския Owner много хора тук в форума ги хвалеха ,и от човека от който ги взех също е много доволен,още не съм ги пробвал
Това ми звучи като продаване на някаква тайна консистенция от човек на човек, без да се знае кой е продавачът.
жорката- 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 276
И на мен ми ги представиха едва ли не като "самоловки",но освен, че са доста добре заточени друго не ми допадна в тях, а и дунавските морунажи не ги одобриха особено!
Влади В- Вице Републикански Шампион 2017
- Брой мнения : 2372
А ти колега с какви ги ловиш морунажите?Влади В написа:И на мен ми ги представиха едва ли не като "самоловки",но освен, че са доста добре заточени друго не ми допадна в тях, а и дунавските морунажи не ги одобриха особено!
жорката- 🐟 🐟 🐟
Фуна 12-14 !!! Ползвам и Камасан Б651, но по-скоро не ...
Влади В- Вице Републикански Шампион 2017
- Брой мнения : 2372
Значи фуната си е номер 1 :)14 е малка ми се струва на мен за морунажа ,направо 10 и 8 му слагам.Влади В написа:Фуна 12-14 !!! Ползвам и Камасан Б651, но по-скоро не ...
жорката- 🐟 🐟 🐟
Жорка, на пружина с качамак и стръв две царевички цук съм хващал морунаш на 4ти номер кука оунър. Беше дълъг около 30 санти. Как успя да я лапне тая кука незнам.
hiphopper- 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 829
От зимата ми стана любима тази кука от тази серия - много остра, забие ли се не пуска и трудно се изтъпява.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Изпробвах я няколко риболова на плувка тази зима за скобар, морунаж и кефал и останах доволен.
Виждам, че сте доволни от Фуната на Оунър. Аз лично вече не съм - лесно се изтъпява и имам доста откачания с нея. Но това си е лично мое мнение, а и може причината да е в мен, а не в куката. Всеки си има предпочитание към куки стига да му носят положителен резултат. Ще видя посочения от мен модел Гамакатсу как ще се представя в летни условия.
Изпробвах я няколко риболова на плувка тази зима за скобар, морунаж и кефал и останах доволен.
Виждам, че сте доволни от Фуната на Оунър. Аз лично вече не съм - лесно се изтъпява и имам доста откачания с нея. Но това си е лично мое мнение, а и може причината да е в мен, а не в куката. Всеки си има предпочитание към куки стига да му носят положителен резултат. Ще видя посочения от мен модел Гамакатсу как ще се представя в летни условия.
Милен Динков- 🐟 🐟
- Брой мнения : 68
В този форум има течение "ние мразим Фуна", добре дошъл сред нас!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] Чух и за поводи 0.05! [You must be registered and logged in to see this image.] Оттам до мъжкия отбор по синхронно плуване е само една крачка , да знаеш.... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Аз съм му основател
topsoft- III-то място "Джеди" лига 2012 г.
- Брой мнения : 3231
И аз съм член.Doktor-5 написа:В този форум има течение "ние мразим Фуна", добре дошъл сред нас!
Не знам за река може и да са добри ма за фидер са разочарование.
Преди потскачах от фирма на фирма и от модел на модел докато се спрях на Оунър чика.
Сега ги ползвам за всякъкъв риболов.
Оставам фен и на Гамакатцу-то за някой модели.
Я да чуя какво ви е мнението за Сасам че още не съм им налетял? :scratch:
dako- 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 5146
Ами как няма да се откачат, като жилото е късо.Милен Динков написа:........ и имам доста откачания с нея.
butnik- 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 1916
Влади В написа:И на мен ми ги представиха едва ли не като "самоловки",но освен, че са доста добре заточени друго не ми допадна в тях, а и дунавските морунажи не ги одобриха особено!
Ачашче,да знаеш не си прав,точно със Японския Оунър последния път на Искъра скобарите така се коваха че си умрех от кеф,но със уточнение че водата беше висока и мътна,във бистри води нямам наблюдение
barbolov.1977- 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 1643
Тази се затъпява не по-бавно от фуната, не знам защо си останал с впечатление, че мъчно се затъпява. Иначе не е лоша формата и ми харесва по предназначението и. По повод откачанията , мисля , че няма универсална кука, хем шаран, нем мряна, хем уклей "всесезонна гума няма". В последно време гледам куките ми да се затъпяват по бавно, щото острата кука е много важно нещо.Милен Динков написа:От зимата ми стана любима тази кука от тази серия - много остра, забие ли се не пуска и трудно се изтъпява.
Дако , чиката и аз си я тача , по скоро формата ми харесва и на сасаме съм ползвал чики, като на оунара са. Мисля си че копират оунъра в много модели и имената им са почти същите даже, но при равни условия по-добре оригинала. Ценита на двете фирми при нас са еднакви.
При Чика на Сасаме, диаметъра на стеблото е с една идея по-голям. Ползвам ги здраво!
С куки над 3лв за 20бр, не риболувам!
С куки над 3лв за 20бр, не риболувам!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] Чух и за поводи 0.05! [You must be registered and logged in to see this image.] Оттам до мъжкия отбор по синхронно плуване е само една крачка , да знаеш.... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Колеги, от сериите куки на Оwner - chika и chinta, коя бихте препоръчали. Говорим за N 12. Решил съм да взема за проба една от горепосочените. Иначе по темата - Owner iseama и Каmasan B611 работят добре. С първата имам цифром и словом 1 (една) откачена риба 2+ кг мряна, за която още ме боли, ама ..
Тони Начев- ﻝ
- Брой мнения : 9
Аз карам вече само с Камасан и си реших всички проблеми и грешни пари за куки ,залагам на 511,611,520 и анимал
М. Сталев- 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 583
Тони Начев написа:Колеги, от сериите куки на Оwner - chika и chinta, коя бихте препоръчали. Говорим за N 12. Решил съм да взема за проба една от горепосочените. Иначе по темата - Owner iseama и Каmasan B611 работят добре. С първата имам цифром и словом 1 (една) откачена риба 2+ кг мряна, за която още ме боли, ама ..
Ако ловиш мрени чиката и чинтата ги забрави!
За мренките iseamata се грижи добре, поне при мен . При положение, че 95% от риболовните ми излети са речни, аз тъпо и упорито съм решил да изпробвам някоя от горепосочените две серии номер 12. По скоро си мислех да ги тествам на риби като скобар, морунаш и от тези митичните платики 1 - 1,5 + Просто ми е интересно Вие, като работили с тези серии куки и по - разбиращи от мен, на коя бихте заложили.Doktor-5 написа:Тони Начев написа:Колеги, от сериите куки на Оwner - chika и chinta, коя бихте препоръчали. Говорим за N 12. Решил съм да взема за проба една от горепосочените. Иначе по темата - Owner iseama и Каmasan B611 работят добре. С първата имам цифром и словом 1 (една) откачена риба 2+ кг мряна, за която още ме боли, ама ..
Ако ловиш мрени чиката и чинтата ги забрави!
Мисля че, по спомен в отчетите след един от кръговете от фидер лигата, точно ти Доки, беше писал нещо положително за една от двете.
Продължавам да събирам мнения. Поздрави !
Тони Начев- ﻝ
- Брой мнения : 9
За платиките чика, на жребеца литрови риби излизаха на № 16
М. Сталев написа:Аз карам вече само с Камасан и си реших всички проблеми и грешни пари за куки ,залагам на 511,611,520 и анимал
- В този прекрасен колектив рязко липсва B911 , за да бъде щастието пълно!
За другия сезон тва ще ми бъде едната от двете основни куки за метода (Другата е РR 36)
2019:
2021:
2022
2023
2024
Outsider- 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 7091
вместо 520 имах предвид 560 ,сега гледам ,че по форма много прилича на 911,но явно 911 е още по здрава
М. Сталев- 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 583
При ловене с плетено , 560 се отваря дори и с повод 0.14 , слаб и е ангела за големите платики. 911 е много яка кука, така че в размерите от 14 нагоре , тя ще замести 560 при мен , като последната си остава една от основните ми куки за по-деликатен риболов.
2019:
2021:
2022
2023
2024
Outsider- 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 7091
Outsider написа:
- В този прекрасен колектив рязко липсва B911 , за да бъде щастието пълно!
За другия сезон тва ще ми бъде едната от двете основни куки за метода (Другата е РR 36)
С В911 няма да сбъркаш
Аз я използвам масово за метода, макар че доста хора казват, че е тънка и се отваря, но доста шарани е извадила
Формата и е много добра и почти съм нямал фитки и изтървани риби!
След Сърбия разбрах , че нямам малки леки и остри куки/ моите се затъпяваха след няколко риби/ ...
Някой да препоръча нещо ?
Някой да препоръча нещо ?
Калин- 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 2105
Коки престън ползвал ли си,ползвам едни 18ки,обаче забравих серията
ЛукаБрази- 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟
- Брой мнения : 1650
Да вметна нещо в темата, аз основно ползвам камасан В511, 611 и 987, размера според стръвта. Напоследък обаче имам тенденция да експериментирам и след оглед в един от местните магазини попаднах на Shiro Aji Dosuki:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Бях леко скептичен с тая сплесната част на извивката, но пък викам какво толкова и взех за проба. Останах направо очарован 12ката е идеална за 3 бели, поне според мен де. Изправяне все още не съм имал, даже и при закачане в тръни и остротата е на ниво, честно казано почна да измества любимата ми 511ка за риболов на едри баби и каракуди. Цената пък е направо смешна - 1.60лв.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Бях леко скептичен с тая сплесната част на извивката, но пък викам какво толкова и взех за проба. Останах направо очарован 12ката е идеална за 3 бели, поне според мен де. Изправяне все още не съм имал, даже и при закачане в тръни и остротата е на ниво, честно казано почна да измества любимата ми 511ка за риболов на едри баби и каракуди. Цената пък е направо смешна - 1.60лв.
Аз ги ползвам от доста време , но няма малки размери...
Има ги под името на Гамактсу, Матрикс, Сесаме и т.н.
Има ги под името на Гамактсу, Матрикс, Сесаме и т.н.
Калин- 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟
Мда, малко ме е яд, че ги няма малки размери. Сега потърсих и видях, че матрикс имат и 20ка даже, но не намирам из българските онлайн магазини, ще потърся и за другите опции. Благодаря за инфото.
nicko написа:Мда, малко ме е яд, че ги няма малки размери. Сега потърсих и видях, че матрикс имат и 20ка даже, но не намирам из българските онлайн магазини, ще потърся и за другите опции. Благодаря за инфото.
Матрикс има при Локалчето , магазин Промикс...
Темата е най-отгоре в продава.
Калин- 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟 🐟
Страница 7 от 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Особености на риболова с английска дънна въдица
» Куки за метод фидер!
» Питане относно куки Камасан
» Куки за метод фидер!
» Питане относно куки Камасан
Страница 7 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Чет 24 Окт 2024 - 9:16 by dantho.mihov
» Клипове за риболов с "Фидер"
Чет 17 Окт 2024 - 11:17 by djidjo
» Дъра, бъра за фидерите
Сря 11 Сеп 2024 - 19:42 by Outsider
» Продава
Пет 9 Авг 2024 - 12:06 by murphymet74
» Първоначално захранване (тежка захранка)
Вто 25 Юни 2024 - 14:06 by topsoft
» Видове хранилки и тяхното предназначение
Пон 4 Мар 2024 - 8:32 by kikk4o
» Стол/платформа/ за риболов с фидер - 2
Пет 2 Фев 2024 - 17:18 by Outsider